Moreno De Pauw © Instagram
Moreno De Pauw © Instagram

Il ventottenne pistard belga Moreno De Pauw annuncia il ritiro

Con un messaggio pubblicato sul proprio profilo Instagram il belga Moreno De Pauw ha annunciato la fine della carriera al termine dell’inverno, stagione in cui lui è impegnato nei velodromi. Professionista dal 2014 con la Sport Vlaanderen-Baloise, il ventottenne non ha ottenuto successi su strada mentre su pista si è distinto nelle Sei Giorni e nelle madison, conquistando un bronzo mondiale nella specialità nel 2017.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Beste Fans, Ik heb besloten om na deze winter een punt te zetten achter mijn carrière als wielrenner. De laatste weken/maanden heb ik gevoeld dat ik klaar ben voor nieuwe doelen in mijn leven en om meer tijd met mijn dochter en familie te kunnen spenderen. Ik kijk met veel trots en fierheid terug op mijn prestaties. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en heb dankzij de fiets enorm veel mooie momenten mogen beleven. Ik wil bij deze mijn ploeg Sport Vlaanderen-Baloise en Belgian Cycling bedanken voor alle kansen die zij me de afgelopen jaren gegeven hebben. En uiteraard al mijn fans die me door dik en dun vooruit geschreeuwd en gesteund hebben! Ik ben nog enorm gemotiveerd om mijn carrière in schoonheid af te sluiten en om er deze winter nog eens een knal op te geven! Afspraak alvast op dinsdag 12 november bij de start van de Lotto-Zesdaagse Vlaanderen-Gent in ‘t Kuipke! Moreno

Un post condiviso da Moreno De Pauw (@morenodepauw) in data:

Archivio

La vignetta di Pellegrini

L’angolo della polemica

Versione stampabile